DOSTAVA & VRAČILA

DOSTAVA

Paket gre od nas predvidoma naslednji delovni dan, če je bilo naročilo oddano do 13h ure. Potrudili se bomo, da bomo izdelke, ki ste jih naročili, odposlali še isti dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje.

V tem primeru bomo skušali vaš izdelek pridobiti najkasneje v 7 delovnih dneh, šteto od dneva potrditve vašega naročila.

Strošek obdelave naročila je za vas brezplačen!

PAKETNA DOSTAVA POŠTE SLOVENIJE

Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštarju.

Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni.

Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj z stroški poštnine. V primeru plačila z gotovino ob prevzemu poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu ob prevzemu paketa kupec izroči gotovino in pošta za kupca opravi plačilo.

Pošti Slovenije kupec plača provizijo za plačilo po njihovem veljavnem ceniku. Na dan 1.6.2012 so provizije znašale: – nakup do 98,00 EUR (znesek provizije pošti – 0,98 EUR), – nakup od 98,01 EUR do 501 EUR (znesek provizije pošti – 1 % od zneska odkupnine), – pri nakupu nad 501 EUR (znesek provizije pošti – 5,01 EUR).

OSEBNI PREVZEM S POSVETOM

Naročeno blago lahko kupec, če tako izbere pri oddaji naročila, prevzame na sedežu GAIALUNA (Kladezna 19a, 1000 Ljubljana, ali na drugem dogovorjenem mestu) po predhodnem dogovoru po telefonu 068 600 827 ali e-pošti simona@gaialuna.si ob dogovorjeni uri.

Plačilo je v tem primeru možno le z gotovino. Ob prevzemu kupec s podpisom potrdi količino in kakovost naročenega blaga.

VRAČILO IN ZAMENJAVA IZDELKOV

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov simona@gaialuna.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

 

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

 

To navaja zakon – spletna trgovina GAIALUNA pa vam zagotavlja možnost vračila kar 30 dni!

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

 

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pošiljk z vrnjenim blagom z odkupnino ne sprejemamo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Blago je možno vrniti pod naslednjimi pogoji:

  • priložite račun,

  • blago je nepoškodovano, 

  • količina izdelka je nespremenjena,

Na podlagi člena Zakona o varstvu potrošnikov vračilo kozmetičnih izdelkov in kozmetičnih sestavin ni mogoče.

Vračilo kozmetičnih izdelkov in sestavin je mogoče samo v primeru, da je bila storjena napaka s strani GaiaLuna (poslani napačni izdelki ali napačne količine). V takšnem primeru je možno kozmetični izdelek ali kozmetično sestavino reklamirati le, če njegova embalaža še ni odprta.

Zgoraj našteto vam zagotavlja 43č člen Zakona o varstvu potrošnikov (uradno prečiščeno besedilo) (ZVPot-UPB2).

GAIALUNA

POMOČ

VIZITKA PODJETJA

Gaialuna.si, Damir Juretič s.p.

Kladezna 12, 1000 Ljubljana

068 600 827

simona@gaialuna.si

Osveži svojo rutino z GaiaLuna novičkami, recepti in nasveti :)

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

Izdelke GaiaLuna lahko kupiš tudi v trgovinah:

- Huda kot poper

- Čas za kavo - Ljubljana center

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com