MASAŽA “LAHKOTEN DAN”

Hitra masaža za poživitev in odpravo stresa

MASAŽA “LAHKOTEN DAN”

Masažni ritual “LAHKOTEN DAN” je krajša različica masaže, oddih kamor prideš po sprostitev, odklop in lahkotni, brez stresa odideš v nov dan, novim dogodivščinam naproti.

Med masažo telo negujemo z rahlo ogretimi, najkvalitetnejšimi hladno stiskanimi olji katerim dodam aromaterapevtska olja namenjena prav tebi (prilagojena tvojemu trenutnemu počutju in stanju kože), ki še dodatno sprostijo ter poskrbijo za regeneracijo, poživitev in lep videz kože. Taka masaža te prenovi, poživi, povrne harmonijo ter izbriše stres za lahkotnejši korak in lepši dan.

Ritual “LAHKOTEN DAN” obsega masažo hrbta, nog in rok in traja 45min, ravno dovolj dolga za občutne učinke in ravno dovolj kratka, da si zagotovo lahko vzameš ta čas zase in za svoje dobro počutje 🙂

Masaža poteka v GaiaLuna prostoru v Ljubljani, na Brilejevi ulici 1 (Šiška, nasproti Mercator centra).

Plačilo je možno tudi z gotovino ali kartico po opravljeni storitvi- v tem primeru v košarici označi možnost “osebni prevzem”.

Količina 45 min
45,00 75,00 
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45€

prijazne sestavine in vračljiva embalaža

Naravna kozmetika brez parabenov Naravna kozmetika s povratno embalažo Naravna kozmetika brez testiranja na živalih Naravna kozmetika lastni recepti Veganska naravna kozmetika

pošljite nam prazno embalažo naših izdelkov nazaj in v zahvalo, ker nam pomagate skrbeti za okolje, vam podarimo 10% popust na poljuben izdelek.

Kombinacija klasične Švedske ter intuitivne masaže je čudovita izkušnja, ki združuje moč dotika z močjo aroma terapevtskih eteričnih olj za globoko sprostitev, zdravljenje, odpravo bolečin ter krepitev telesa in duha.

Vzemi si čas samo zase. Teh nekaj minutk za regeneracijo, odpravo stresa in zategnjenih  mišic. Zadihaj. Spusti. Naj stres odnese daleč stran, da se telo in duša napojita miru in sproščenosti. Sproščeno telo ne more biti v stresu kar pa ima mnoge ugodne učinke na zdravje in splošno dobro počutje.

Dovoli si ta počitek, dotik, ki sprošča in neguje. Naj te vonjave odpeljejo na čudovito potovanje ter mirna glasba prijetno zaziba v umirjenost, na pot nazaj k sebi…

Izberi si svoj masažni ritual in se prepusti kombinaciji Švedske ter intuitivne masaže, ki te bo očarala in tvoje telo zazibala v popolno sprostitev.

Masaža poteka z ekološkimi hladno stiskanimi olji katerim dodam aromaterapevtska olja namenjena prav tebi- prilagojena tvojemu trenutnemu počutju.

Garantiramo ti zadovoljstvo.

V naše izdelke smo tako prepričani, da ti nudimo garancijo zanje. V tridesetih dneh od nakupa lahko katerikoli izdelek GaiaLuna vrneš in takoj ti bomo vrnili denar.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MASAŽA “LAHKOTEN DAN””

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

[]