MASAŽA “POPOLNA SPROSTITEV”

Hrbet + noge + roke + stopala + obraz

MASAŽA “POPOLNA SPROSTITEV”

Kombinacija klasične Švedske ter intuitivne masaže je čudovita izkušnja, ki združuje moč dotika z močjo aroma terapevtskih eteričnih olj za globoko sprostitev, zdravljenje, odpravo bolečin ter krepitev telesa in duha.

Med masažo telo negujemo z rahlo ogretimi, najkvalitetnejšimi hladno stiskanimi olji katerim dodam aroma terapevtska olja namenjena prav tebi (prilagojena tvojemu trenutnemu počutju in stanju kože), ki še dodatno sprostijo ter poskrbijo za regeneracijo in lep videz kože. Taka masaža poskrbi tudi za naše najranljivejše plati in prinaša globoko ravnovesje ter dobro počutje, ki nas prenovita in povrneta harmonijo.

Ritual “POPOLNA SPROSTITEV” obsega masažo celega telesa ~ hrbta, nog, rok, stopal in obraza. Za popolni odklop in sprostitev.

Masaža poteka v GaiaLuna prostoru v Ljubljani, na Brilejevi ulici 1 (Šiška, nasproti Mercator centra).

Plačilo je možno tudi z gotovino ali kartico po opravljeni storitvi- v tem primeru v košarici označi možnost “osebni prevzem”.

Količina 75 min
55,00 85,00 
Povprečna ocena
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45€

prijazne sestavine in vračljiva embalaža

Naravna kozmetika brez parabenov Naravna kozmetika s povratno embalažo Naravna kozmetika brez testiranja na živalih Naravna kozmetika lastni recepti Veganska naravna kozmetika

pošljite nam prazno embalažo naših izdelkov nazaj in v zahvalo, ker nam pomagate skrbeti za okolje, vam podarimo 10% popust na poljuben izdelek.

Kadar se zaradi stresa, skrbi, hitrega tempa in utrujenosti počutimo izžeti, napeti ter neusklajeni s seboj, je hitra in najučinkovitejša pomoč aromatična masaža.

Vzemi si čas samo zase. Naj stres odnese daleč stran, da se telo in duša napojita miru in sproščenosti. Sproščeno telo ne more biti v stresu kar pa ima mnoge ugodne učinke na zdravje in splošno dobro počutje.

Dovoli si ta počitek, dotik, ki sprošča in neguje. Naj te vonjave odpeljejo na čudovito potovanje ter mirna glasba prijetno zaziba v umirjenost, na pot nazaj k sebi…

Izberi si svoj masažni ritual in se prepusti kombinaciji Švedske ter intuitivne masaže, ki te bo očarala in tvoje telo zazibala v popolno sprostitev.

Masaža poteka z ekološkimi hladno stiskanimi olji katerim dodam aromaterapevtska olja namenjena prav tebi- prilagojena tvojemu trenutnemu počutju in stanju kože.

Mnenja strank

Božansko sproščujoča masaža :)
Sara

Garantiramo ti zadovoljstvo.

V naše izdelke smo tako prepričani, da ti nudimo garancijo zanje. V tridesetih dneh od nakupa lahko katerikoli izdelek GaiaLuna vrneš in takoj ti bomo vrnili denar.

1 mnenje za MASAŽA “POPOLNA SPROSTITEV”

  1. Sara (preverjena stranka)

    Božansko sproščujoča masaža 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

[]