MASAŽNI RITUAL KRALJICA

PILING + SERUM + KREMA + MASAŽA

MASAŽNI RITUAL KRALJICA

Masažni ritual KRALJICA je pravo razvajanje obraza in telesa! Kožo obraza regeneriramo s pilingom, anti age serumom ter kremo, med delovanjem pilinga pa boš uživala v sproščujoči masaži rok in nog. Ritual zaključiva z masažo obraza in iz salona boš odšla prerojena, tvoja koža pa bo sijala (od sreče in lepote).

Masaža poteka v GaiaLuna prostoru v Ljubljani, na Brilejevi ulici 1 (Šiška, nasproti Mercator centra).

Plačilo je možno tudi z gotovino ali kartico po opravljeni storitvi- v tem primeru v košarici označi možnost “osebni prevzem”.

Količina 60 min
60,00 90,00 
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45€

prijazne sestavine in vračljiva embalaža

Naravna kozmetika brez parabenov Naravna kozmetika s povratno embalažo Naravna kozmetika brez testiranja na živalih Naravna kozmetika lastni recepti Veganska naravna kozmetika

pošljite nam prazno embalažo naših izdelkov nazaj in v zahvalo, ker nam pomagate skrbeti za okolje, vam podarimo 10% popust na poljuben izdelek.

Vzemi si čas samo zase. Naj stres odnese daleč stran, da se telo in duša napojita miru in sproščenosti. Sproščeno telo ne more biti v stresu kar pa ima mnoge ugodne učinke na zdravje in splošno dobro počutje.

Dovoli si ta počitek, dotik, ki sprošča in neguje. Naj te vonjave odpeljejo na čudovito potovanje ter mirna glasba prijetno zaziba v umirjenost, na pot nazaj k sebi…

Izberi si svoj masažni ritual in se prepusti kombinaciji Švedske ter intuitivne masaže, ki te bo očarala in tvoje telo zazibala v popolno sprostitev.

Masaža poteka z ekološkimi hladno stiskanimi olji katerim dodam aromaterapevtska olja namenjena prav tebi- prilagojena tvojemu trenutnemu počutju in stanju kože.

Garantiramo ti zadovoljstvo.

V naše izdelke smo tako prepričani, da ti nudimo garancijo zanje. V tridesetih dneh od nakupa lahko katerikoli izdelek GaiaLuna vrneš in takoj ti bomo vrnili denar.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MASAŽNI RITUAL KRALJICA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

[]