SPOZNAJ   ME

Simona

Po naravi sem igriva, razigrana, ustvarjalna in z razlogom me prijatelji že od nekdaj kličejo "multipraktik", vilinka ali čarovnica :)


​Vedno me je zanimalo vse!

Tako sem v svojem življenju počela že mnogo stvari~

bila sem maserka, manikerka, slikarka energijskih slik, obožujem pa tudi kuhanje, vrtnarjenje, zelišča, zaljubljena sem v breze in vrbe, zato se najraje zadržujem na Ljubljanski Poti spominov in tovarištva, ki je skoraj okrog in okrog obdana s temi drevesi :)


​Življenje mi je pokazalo že marsikaj... Doživela sem mnogo lepega, pokazalo pa mi je tudi zobe... A danes, ko gledam nazaj, na vse izzive in "ovire", lahko rečem, da sem kot feniks vstala iz pepela- močnejša in modrejša za marsikatero spoznanje.


​S svojo znamko želim poleg samih kozmetičnih izdelkov tudi ozaveščati o pomenu pozitivnega mišljenja in o pomembnosti opažanja lepot, ki nam jih življenje ponuja ter opominjati, kako pomembno je vzeti si čas zase in za negovanje svoje duše in telesa~ z izdelki, ki nas energetsko in vibracijsko podpirajo in ne s kemijo, ki počasi ruši naše zdravje.


Moja podjetniška zgodba se je pravzaprav začela že dooolgo časa nazaj, ko sem že v osnovni šoli raziskovala zelišča, čaje ter naravne recepte in svetovala sošolkam, kako rešiti težave s kožo. Ja! Že takrat sem sanjala o svoji trgovinici na Čopovi ulici v Ljubljani! :)


​Z leti sem tako nabirala znanja, navdušena nad naravo in njeno čudežno močjo.


​Zaradi dolgoletnega barvanja las na blond, sem si že v srednji šoli lase popolnoma uničila. 

Leta in leta sem raziskovala, preizkušala izdelke, preparate in vse možne tehnike, ki sem jih našla, da bi svoje lase spravila nazaj v stanje pred barvanjem.

Ker izdelka, ki bi mi zares pomagal na vseh nivojih nisem našla in ker so se moje znanje ter izkušnje leta in leta nabirale, sem se zavedala škodljivih učinkov kemičnih sestavin kar je privedlo do tega, da so se mi vsi izdelki začeli upirati.


Tako sem se odločila izdelati svoje lastne, varne in naravne izdelke, saj v tistih časih naravna kozmetika še ni bila tako popularna kot je danes.

Leta 2013 se je tako porodila ideja o GaiaLuna kozmetični znamki, zato sem se po končani gimnaziji in zaključku obiskovanja kozmetične šole izobrazila še v  izdelovanju naravne kozmetike ter opravila tečaj iz Bachovih esenc in bila očarana ter navdušena nad svojimi prvimi izdelki.


 Nikoli ne bom pozabila svoje prve kreme. Njeno recepturo sem sicer malo še dodelala,

vendar pa jo dan danes najdete v moji trgovinici pod imenom Kraljevski losjon Nr.1 :)


​Takrat se mi je odprl popolnoma nov svet- neskončno idej, zamisli in sreče ob spoznanju, da lahko vse svoje znanje o zeliščih in naravnih sestavinah združim v čisto prave izdelke in z njimi pomagam ljudem okrog sebe in seveda tudi tebi, ki zdaj to bereš :)


​Ker so bili učinki na laseh in koži vidni zelo hitro, sem seveda želela to svoje znanje in izkušnje deliti s svetom. In tako je leta 2013, nastala prva spletna trgovinica GaiaLuna :)


Svoje izdelke izdelujem ročno in sproti, tako,

da so vedno sveži in polni pozitivne energije.

​Pozitivni odzivi strank so me vedno znova in me še danes, ženejo naprej, da raziskujem dalje, da ustvarjam nove izdelke, da se učim za vas in zase in to znanje delim z vami v obliki zapisov, videov in izdelkov, ki sami zase dokazujejo, da so sestavine in način pridelave še kako bistvenega pomena.


​Od nekdaj pa sem bila tudi v stiku z energijami, angeli... Opravila sem tudi tečaj Reiki zdravljenja, čeprav se danes zavedam, da tečaja pravzaprav ne bi potrebovala, saj imamo vsi to znanje v sebi, če se le povežemo s seboj...

 

Tako se zavedam, da imajo tudi zelišča in rastline zelo močne energije in le te z ljubeznijo in skrbjo vnašam v izdelke, ki posledično negujejo vašo kožo in dušo.


​Od tu pa izhaja tudi ime moje kozmetične znamke- GaiaLuna.

Gaia kot Zemlja, prizemljitev (idej), rojstvo novega in kot planet, ki mi podarja sestavine za moje ustvarjanje ter Luna kot simbol ustvarjalnosti, sprejemanja, ženskosti in s tem tudi negovanja svojega telesa in duše.


Ime, ki popolno opiše moje delo.


Moja pot vsekakor ni bila vedno lahka,

z lastnimi rokami in s podporo bližnjih si utiram pot v podjetniški svet.

Vsak dan se učim, skačem čez prepreke in... Vztrajam.


Zase.
In za vas.


​Hvala!
Vaša Simona~ GaiaLuna

GAIALUNA

POMOČ

VIZITKA PODJETJA

Gaialuna.si, Damir Juretič s.p.

Kladezna 12, 1000 Ljubljana

068 600 827

simona@gaialuna.si

Osveži svojo rutino z GaiaLuna novičkami, recepti in nasveti :)

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

Izdelke GaiaLuna lahko kupiš tudi v trgovinah:

- Huda kot poper

- Čas za kavo - Ljubljana center

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com