Bachove cvetne esence

Osebna unikatna mešanica esenc za boljše počutje

Bachove cvetne esence

Cvetne esence nam pomagajo, da uravnovesimo svoja čustva, da postanemo boljši , mirnejši, da nas življenjske situacije manj težijo, da postanemo močnejši ter nas čistijo, prečiščujejo negativnih energij in škodljivih miselnih vzorcev. Pomagajo nam tudi, da postanemo bolj intuitivni, bolj v stiku s seboj in z notranjim vodstvom. Pomagajo nam opuščati staro in se sprostiti.

Cvetne esence se osredotočajo na zdravljenje resničnih vzrokov naših težav in bolezni, ne zgolj na simptome, zelo primerne so tudi  za pomoč v krizah in težkih življenjskih situacijah.

Količina 30ml
15,00 57,00 
Povprečna ocena
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45€

prijazne sestavine in vračljiva embalaža

Naravna kozmetika brez parabenov Naravna kozmetika s povratno embalažo Naravna kozmetika brez testiranja na živalih Naravna kozmetika lastni recepti Veganska naravna kozmetika

pošljite nam prazno embalažo naših izdelkov nazaj in v zahvalo, ker nam pomagate skrbeti za okolje, vam podarimo 10% popust na poljuben izdelek.

»Notranje neravnovesje se pojavi, kadar je osebnost neusklajena z dušo oziroma z okoljem, v katerem živi. To stanje lahko povzroči bolezen najprej na miselno čustvenem in slednjič tudi na telesnem nivoju. Vsak bolezenski simptom, naj bo telesne, čustvene ali duševne narave, nam daje posebno sporočilo, ki ga velja v življenju spoznati, sprejeti in uporabiti. Bolezen ni niti strahota niti kazen, ampak le korektiv- sredstvo, ki ga uporablja naša duša, da nas opozori na naše napake, da nas ubrani pred še večjimi zmotami in nam prepreči, da bi si prizadeli še večjo škodo, ter nas povrne na pot resnice in svetlobe, od katere se nikoli ne bi smeli oddaljiti.« – Edward Bach

 

UPORABA ESENC

Uporaba esenc je zelo preprosta.  Cvetne esence nimajo nobenih stranskih učinkov ali kontraindikacij. Jemljejo jih lahko dojenčki, otroci, nosečnice, starostniki…
Ne da se jih predozirati, zato ste lahko popolnoma mirni pri njihovi uporabi, prav tako ne povzročajo odvisnosti.
Za kar najboljše in najhitrejše delovanje je priporočljivo, da se jih  jemlje redno, včasih tudi več mesecev zapored.

ZA KOLIKO ČASA IMAM ENO STEKLENIČKO?

Ob rednem jemanju mešanico porabimo približno v 3-4 tednih.

Po tem obdobju  je smiselno preveriti spremembe in počutje ter se na podlagi tega odločiti ali za nadaljevanje enake mešanice esenc ali morda za prilagoditev in spremembo kakšne esence. Lahko jih namreč potrebujemo daljše obdobje, da prečistimo globoko zakoreninjena stanja in vzorce, nekatere esence pa potrebujemo le trenutno.

Glede na to, da so Bachove cvetne esence zelo blage, se lahko uporabljajo hkrati tako s kakšno drugo alternativno metodo zdravljenja, kot tudi skupaj s klasično zdravniško pomočjo in zdravili. Med nosečnostjo esence pomagajo tako otroku kot materi.

Kako hitro delujejo Bachove kapljice?

Pravila ni. Rešilno zdravilo začne učinkovati takoj, zato ga uporabljamo za nujne primere, pri osebni mešanici in drugih koncentratih pa je odvisno od tega koliko časa v vas že traja čustveno stanje, ki vas vznemirja. Delovanje se lahko opazi že po prvem tednu uporabe, lahko po mesecu dni ali po več mesecih.

Najpogostejša napaka je, da se kapljice prenehajo uporabljati, če rezultati niso vidni že po prvi prazni steklenički. V sebi po več let nosimo kopico težav, ki vplivajo na naše čustvovanje in določenih ne gre rešiti že z eno samo majhno stekleničko. Potrebno se je prepustiti in cvetovom dati čas, da naredijo svoje. Tako je v naravi… antibiotiki začnejo delovati drugi dan, naravni pripravki pa kasneje. Velikokrat je potrebnih nekaj stekleničk, da se stanje harmonizira. Naravna zdravila odpravljajo vzrok, ne samo simptom, zato ne smemo prehitevati časa in dopustiti telesu, da v svojem ritmu spušča vzorce- če bi vse sprostilo prehitro, tega ne bi prenesli.

Cvetne esence ne povzročajo neželenih učinkov, pa vendar se lahko zgodi, da se v vas zbudijo čustva, ki ste jih potlačili in ki jih je potrebno “očistiti”, da se lahko začne proces popolne ozdravitve. S tem ni nič narobe. Mogoče se le doda še kakšna druga esenca, da vas še bolj okrepi ali pa ob morebitni krizi uporabimo rešilno zdravilo (rešilne kapljice) in s tem pospešimo brisanje strahov in travm. Ne obupajte, ker čustva rabijo čas, da se uredijo in ta čas si morate dopustiti.

Po želji si lahko pišete dnevnik o počutju (vsakodnevno ali tedensko) in na ta način opazujete spremembe.

KAKO PRIDOBIM SVOJO OSEBNO MEŠANICO?

Po opravljenem nakupu Osebne mešanice Bachovih cvetnih esenc vas bom kontaktirala, da se pogovoriva zakaj potrebujete esence  (po želji vas lahko pokličem ali vam pošljem vprašalnik). Nato v roku dveh delovnih dni prejmete vašo unikatno mešanico esenc in lahko pričnete z jemanjem.

Mnenja strank

Kapljice sem naročila zaradi uvajanja hčerke v vrtec. Naročila sem jih za obe, da bo ta prehod lažji, saj je bilo obema težko in je uvajanje trajalo res dolgo časa. Ob podpori kapljic sva izgleda obe začutili olajšanje. Hčerka uživa v vrtcu, jaz pa sem občutno bolj mirna in zadovoljna. Bomo jemali še naprej, da se sčisti kar se mora. Hvala vam! <3
Janja
Pozdravljeni! Odkar pomnim sem rada spala pri lučki, bala sem se teme. S pomočjo Bachove mešanice pa sem po enem tednu jemanja brez strahu zaspala v temi. Definitivno jih bom jemala še naprej in tudi za druge težave, saj vidim, da res delujejo. Hvala vam!
Anja
Zivjo, samo rada bi malo pokomentirala tele kapljice, ki ste nam jih poslali... najprej, hvala ker sem prvic v 16 mesecih spala 8 ur v kosu, posledicno zaradi tega, ker je spal sincek 😁 zadnja dva dni pa kar verjeti ne morem kaj se dogaja.. sam zeli iti v svojo posteljico (prej 16m spal med nama s partnerjem) in zaspi brwz problema. Samo pobozam ga, zazelim mu lahko noc, ga pokrijem in grem iz sobe. In on zaspi. 🤩 Ne vem kaj je v teh kapljicah, ampak zgleda res ucinkujejo. 🙏😄
Sanja

Uporaba

Kdo?

Vsi – otroci, dojenčki, od rojstva dalje, mamice, nosečke, očki, babice, dedki…  V kolikor ima težave otrok se priporoča, da hkrati z njim kapljice jemlje tudi mama (idealno je, da tudi oče), saj otroci skenirajo živčni sistem staršev in pogosto izkazujejo stisko prav zaradi stiske staršev.

Kdaj?

Kadarkoli, ko si v stiski in potrebuješ pomoč pri sprostitvi katerihkoli čustvenih stanj, so Bachove cvetne esence čudovita podpora.

Kako?

Kapljice se v splošnem jemlje 4x dnevno direktno na jezik, seveda pa prejmete podrobna, vam prilagojena navodila ob naročilu esenc.

Garantiramo ti zadovoljstvo.

V naše izdelke smo tako prepričani, da ti nudimo garancijo zanje. V tridesetih dneh od nakupa lahko katerikoli izdelek GaiaLuna vrneš in takoj ti bomo vrnili denar.

3 mnenja za Bachove cvetne esence

  1. Sanja

    Zivjo, samo rada bi malo pokomentirala tele kapljice, ki ste nam jih poslali… najprej, hvala ker sem prvic v 16 mesecih spala 8 ur v kosu, posledicno zaradi tega, ker je spal sincek 😁 zadnja dva dni pa kar verjeti ne morem kaj se dogaja.. sam zeli iti v svojo posteljico (prej 16m spal med nama s partnerjem) in zaspi brwz problema. Samo pobozam ga, zazelim mu lahko noc, ga pokrijem in grem iz sobe. In on zaspi. 🤩 Ne vem kaj je v teh kapljicah, ampak zgleda res ucinkujejo. 🙏😄

  2. Anja

    Pozdravljeni! Odkar pomnim sem rada spala pri lučki, bala sem se teme. S pomočjo Bachove mešanice pa sem po enem tednu jemanja brez strahu zaspala v temi. Definitivno jih bom jemala še naprej in tudi za druge težave, saj vidim, da res delujejo. Hvala vam!

  3. Janja

    Kapljice sem naročila zaradi uvajanja hčerke v vrtec. Naročila sem jih za obe, da bo ta prehod lažji, saj je bilo obema težko in je uvajanje trajalo res dolgo časa. Ob podpori kapljic sva izgleda obe začutili olajšanje. Hčerka uživa v vrtcu, jaz pa sem občutno bolj mirna in zadovoljna. Bomo jemali še naprej, da se sčisti kar se mora. Hvala vam! <3

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

[]