Kakšen je najboljši šampon za lase?

Najboljši šampon za lase bo zate vedno tisti, ki zna spraviti tvoje lasišče nazaj v ravnovesje. Naravne sestavine bodo pri tem vedno pomagale, vprašanje je le, če jih je dovolj, da bodo uspele popolnoma nahraniti tvoje lasišče (zaradi česar je Zeliščni šampon za lase GaiaLuna POLN sestavin – lasišče bo vsrkalo točno tiste, ki jih potrebuješ)

Dovolila si bom domnevati, da imaš problematične lase (sicer verjetno ne bi brala tega članka). Začniva pri osnovi – to je vzrok, zakaj so se tvoje težave sploh pojavile?

V industrijskih izdelkih so dodani zelooo, zelo močni penilci, ki dražijo kožo in lasišče. Poleg tega se v njih skriva še ena tona kemije (silikoni, parabeni, parfumi…), ki prav tako pušča svoje posledice na laseh in lasišču (točno te, ki jih opažaš pri sebi)…

Ti penilci sperejo s kože/lasišča vso maščobo, zaradi česar koža odreagira varovalno in začne proizvajati še več maščobe in prhljaj ali pa obratno (odvisno od človeka, njegovih hormonov in preparatov, ki jih uporablja) koža, lasje in lasišče ne zmorejo več, varovala popustijo in le-te postanejo pretirano suhi, pojavi se srbečica, lasje so slamnati ter brez sijaja saj KOŽA, LASIŠČE in LASJE POTREBUJEJO NEKAJ MALEGA MAŠČOBE za normalno delovanje- ČE JE NE BI, JE TELO NE BI PROIZVAJALO. Človeška koža in lasišče imata pH bolj kisel, torej okrog 4-5, pH-ji šamponov pa lahko segajo tudi do 10!


To je ekstreeeeemno velik šok za lasišče, ki ima pH 4!


GaiaLuna šampon za lase pa ima prilagojen pH na 4-5,
to je prvi razlog ali reci temu skrivnost (ki to ni) zaradi česar ga lasišče obožuje!

Drugi razlog je, da je narejen na osnovi naravnega penilca, ki je pridobljen iz kokosa, je biološko razgradljiv in ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, sulfatov (SLS in SLES), ftalatov, glikolov oz. PEG-ov ter je zelooo nežen, primeren celo za novorojenčke, torej ne draži lasišča in kože, zato lahko lasišče nazaj vzpostavi ravnovesje in posledično se uravna izločanje maščobe (mastno lasišče postane normalno in izsušeni, slamnati lasje postanejo lepi in svetleči)

Suhi lasje

Za piko na i, pa sem šamponu dodala še vrhunska zelišča, ki slovijo po spodbujanju rasti las, po preprečevanju izpadanja las, proti mastenju in prhljaju in po tem, da lase globinsko nahranijo!

Kombinacija vsega naštetega, tako logično privede do fenomenalnega rezultata, ki se kaže v svilnato mehkih, zdravih in gladkih laseh, ki manj izpadajo, hitreje rastejo, se več ne mastijo, so nahranjeni, globinsko navlaženi in imajo zdrav lesk, ki si ga želi prav vsak izmed nas.


Po naših izkušnjah najboljši šampon za lase


  • Brez silikonov, sls, parabenov in sulfatov, mineralnih olj, PEG-ov…
  • Vsebuje kombinacijo TOP sestavin, ki pospešujejo rast las in preprečujejo izpadanje
  • Ne vsebuje grobih penilcev, kar pomeni da ne draži lasišča zaradi česar so lasje manj mastni, prav zato pa je primeren tudi za suhe lase
  • Lase naredi svetleče, mehke in gladke
  • Odzivi uporabnic potrjujejo resničnost podatkov ????
  • Lažje razčesavanje
  • Deluje proti prhljaju, mastnemu lasišču ter obnavlja in nahrani suhe, slamnate lase

Naravni zeliščni šampon, GAIA LUNA, naravna kozmetika
Najboljši šampon za lase